2018-08-24 240 瀏覽
宜家kwun tong 真係開左好多餐廳,多左好多choice.Apm 真係太太太多人啦,間間都要排,今次轉鎮去駱駝漆大廈,求其random ,見到有間食意大利pizza, 甘就即管試下。係三座樓下等𨋢勁長龍!哩楝野好多野食揀!入去都有3枱客,哩度係睇完餐牌去cashier 俾錢既。Pizza 有8" 同14", 8" 係切4件,14" 係切7~8 件,pizza 有好多choice, 如果素食者都得。佢哩度有印度curry,pasta, 幾款小食。我地3個女仔,就可以叫2個8" pizza, 甘就可以試兩款。頭盤~雞肉凱撒沙律 份量比我地想像大,3個人share食剛剛好,雞肉都偏多,佢汁係另外上,你自己要幾多落幾多。good個汁有d 薄荷味幾清新小食~炸芝士條好好味,可以拉絲嫁,外脆入面熱同軟,好正,一人食左3條都唔濟意式肉腸pizzaD 肉腸切做一粒粒,開頭以為係一片片既,d 腸味好出,哩個係薄批,食一件唔會濟住左。磨姑意大利風乾火腿pizza本人好鍾意食ham, 咸咸地同磨姑好親,仲要係雙重cheese.佢哩度有酒牌,有賣啤酒同紅酒, 好啱放工後黎,配埋d 小食。
係三座樓下等𨋢勁長龍!哩楝野好多野食揀!
入去都有3枱客,哩度係睇完餐牌去cashier 俾錢既。

佢哩度有印度curry,pasta, 幾款小食。

頭盤~雞肉凱撒沙律
個汁有d 薄荷味幾清新