2010-04-15 1327 瀏覽
環境服務衛生:會所好似剛剛裝修過,中餐廳比以前光猛,連枱布都白左好多。可能只有三枱,所以覺得好幽靜。而且服務超好,隨傳隨到,有問必答,要乜有乜。 雞蓉粟米羹:唔會太杰或太溜,感覺清清地,好健康。推介一。 蓮藕餅:全晚最好食既一味。熱辣辣,唔油膩,入面有蝦有馬蹄所以好爽口。大家一定要試。推介二。 豆豉雞:煲上,所以好夠熱。肉身都算嫩,不過咸左少少。 鳝糊:好唔掂。個汁好杰,成pat野,真係好似槳糊咁,味道太過廣東,好唔夾。鳝就太大舊,應該切細d。一個非常失敗既菜。 方利:居然有方利食。蒸得好靚,肉身好滑好嫩,個魚汁都教得好好。推介三。 涼拌青瓜:係我咁怕浪費先會食哂佢。因為落得太多醋,所以太過酸啦。青瓜都算爽口,不過又係切得太大塊。又一失敗菜式。 心太軟 + 自製雪糕:由西餐廳叫黎既。心夠熱又夠軟,正!自製雪糕由意大利廚師調製,雖然係黃色,但係佢係Vanilla味黎架,mmmm... yummy!!! Order時不妨叫佢黎個double。 推介四。
環境服務衛生:
會所好似剛剛裝修過,中餐廳比以前光猛,連枱布都白左好多

雞蓉粟米羹:唔會太杰或太溜,感覺清清地,好健康。推介一。

蓮藕餅:全晚最好食既一味
。熱辣辣,唔油膩,入面有蝦有馬蹄所以好爽口。
大家一定要試。推介二。

豆豉雞:煲上,所以好夠熱。肉身都算嫩,不過咸左少少。

鳝糊:好唔掂
。個汁好杰,成pat野,真係好似槳糊咁

涼拌青瓜:係我咁怕浪費先會食哂佢
。因為落得太多醋,所以太過酸啦
。青瓜都算爽口,不過又係切得太大塊。又一失敗菜式。

心太軟 + 自製雪糕:由西餐廳叫黎既
。心夠熱又夠軟