2012-09-01 108 瀏覽
一個人.如果在我屋企附近的食店,我會選擇外賣.奇怪的是今日我去到嘉麗園只有5成客人..環境:如果有8至9成客人就會覺得好迫.氣氛亦會緊張.因為服務效率.都幾高.如果似今日5成客人環境都合格.至少冷氣足夠.沒有壓迫感.環境:如果以一間薄有名氣的店而言.店員都有禮.效率真係好高.立即點菜,不足2分鍾食物全部出現..澳牛如果效率第一.呢間亦有三甲.食物.飲品...凍華田14元:好甜,奶同糖都落多.華田粉偏少.全部飲品似飲糖水,不見了華田味.差.牛丸米31元:牛丸彈牙.大粒.但不見了牛味.湯底熱辣辣.不過相當肥.全碗湯都是肥油.而且飲完會口渴.值得一提是辣椒油.嘉麗園的賣點.辣椒油落少許.已經辣度十足.好刺激,以價錢而言.好貴....以味道肯定有地方比它出色.我來嘉麗園主要原因都是就腳...

食物.飲品...

8 分鐘 (外賣自取)