2011-05-13
同田會長and king行街同周街食,會長推介來喱到嘆TEA,環境唔錯既地方~!以木為主題既設計,感覺簡單又寫意,唔錯呀~!COFFEE必叫,順便試埋三文治,三文治可加錢轉SET配熱飲or湯,CAKE都係必試既,不過唔知揀咩CAKE....最後揀左BLUEBERRY CHEESE CAKE~~!ICED MOCHA,我叫的,本身想叫曲奇朱古力....不過驚太甜之下放棄了,杯MOCHA唔知點解d cream好快溶....飲落咖啡味香濃,不過冇乜朱古力味,but岩我haaaaaaa~!CLASSIC CHOCOLATE,king叫的,聽講好似ok呀~!CAFFE MOCHA,田會長叫的,聽會長講杯啡有少少"熱氣"既feel,好奇即試左啖...唔知點解真係有少少feel呀~@@"~!PASTRAMI BEEF SANDWICH 黑椒牛肉三文治~!見係推介之下試了,個包食落幾軟又唔會好乾,塊牛肉比想像中好,唔會太咸同少少既黑椒味都唔錯,只係麻麻地個火箭菜........!SMOKED SALMON SANDWICH煙三文魚三文治,個包食落有點硬,煙三文魚味道普通,整體來講麻麻地~!BLUEBE
以木為主題既設計,感覺簡單又寫意,唔錯呀~!
BLUEBERRY CHEESE CAKE,芝士味唔算好濃亦唔太甜,都唔錯~!
綜合來講個環境唔錯,個feel寫意同坐得幾舒服,coffee真係唔錯值得一試,食物方面就普普通通啦~!