2022-04-17
位於灣仔和銅鑼灣之間嘅山旮旯餐廳,難得有假期,我哋專登去拜訪下佢哋,睇吓佢哋究竟有幾好食!水牛城雞翼 ($98):味道唔錯,亦唔會太辣過酸,雞翼算大隻,而且醬汁濃味,做開胃菜一流!(Lunch set) 芝士漢堡連薯條 ($158):份量足,大大件,漢堡包底用過牛油去煎🧈,啖啖牛油香😍食漢堡包個靈魂係個漢堡扒,佢哋嘅漢堡扒肉汁juicy 得嚟唔油膩!而個薯條簡直係業界良心又係即叫即炸嘅,沾埋個黑松露醬食,一絕👍🏻脆皮豬手 ($208):一上枱我哋好驚訝😱,好大件!我哋估兩個男仔可以share一隻!個豬手皮脆卜卜,肉質出奇地咁嫩🤫。重點嚟喇各位,隻豬手表面出奇咁乾身,即係話啲油已經俾熱力迫哂出嚟,可以放心咁食😂總結,以呢個價錢食到呢個質素,理得佢位置係唔係山旮旯呀,let’s go 喇!