餐廳: Luca
資訊:

2021-12-28 1271 瀏覽
話就近排工作壓力大,所以好想返工後同d同事食飯呻下放鬆下,所以我上司提議過黎食依間,佢前之黎食過覺得好食,好坐得好舒服,所以決定1行3人黎左依到食,因為都係想飲下酒呻下,所以我地都冇叫太多野食!本身我自己好鍾意食意大利野,之前大埔墟舊戲院有間好好食,可以執左🥲🥲串燒只係炸,完全冇燒過,我知道有d會先炸再燒,但佢就齋炸,搞到我唔知食緊咩咁個pizza就唔係好夠味,所以都麻麻地最後個海鮮盤差係最安全嘅一樣🤣後尾我上司都話差左,同佢之前依差好遠

個pizza就唔係好夠味,所以都麻麻地

最後個海鮮盤差係最安全嘅一樣🤣

後尾我上司都話差左,同佢之前依差好遠