2013-07-08
早幾日幾條友懶洋洋咁出旺角,差唔多晚飯時間諗住打邊爐,又話唔想去酒樓任食咁cheap,其中一個就介紹我地去佢食過個間試下。行左好耐(I think..)終於到啦,已經super肚子餓。無打定電話黎訂位,行到過去見到已經差唔多坐爆。好彩!!咁多人食都唔會差得去邊架啦。我地就叫左個靚雞煲,然後再叫下d肥牛丫,墨魚滑同燒粟米。肥牛一定要叫,口感幾嫩下唔係太貴都幾值得叫黎試下。個雞煲就大大煲,雞肉都幾滑,撇開個辣唔講,d雞肉口感都幾似屋企食到個d,好香同真係好有雞香味!yummy燒粟米本來無打算叫既,不過打邊爐無食過粟米對我黎講唔夠完整,所以叫左條燒既。味道都唔算架,佢呢度買個d粟米好甜,粒粒都好似浸過糖水咁XDDD我食停唔到!!!今晚加埋野飲埋單個陣就around $110位囉,都唔錯。
今晚加埋野飲埋單個陣就around $110位囉,都唔錯。