2011-05-26 16 瀏覽
女友一直話好想試, 趁今日牛一兼放假就去食, 完佢既心願,因為家住skw, 所以之前已食過幾次, 覺得都ok,今次係佢拎左米之蓮星級之後再次光顧, 點左以下食物1. 咖哩雞 + 薄餅<---黃咖哩, 偏咸, 椰汁味重, 雞冇咩特別, 烤餅比以前薄左, 而且香味不足,2. 咖哩牛腩 +薄餅 <---橙咖哩, 偏咸 , 唔知加左咩香料, 都ok既, 牛腩好淋, 雪藏野, 冇咩特別, 烤餅同上, 3. 咖哩羊腩 + 白飯 <---咖哩同上, 羊腩夠淋, 雪藏野, 冇咩特別, 先講野食, 因為以前食過(約2年前), 發覺佢有左星級後, 食物質素反而下降左,咖哩已變到有d港式feel, 以冇咩特別可言, 只可以叫做普通,如果各位要食正宗印度咖哩, 都係去返重慶大廈會o岩心水d.再講服務, 因為早左落去(12:00am), 唔使等位, 因為以前食過, 已知佢地既座位偏細, 坐得唔舒服,全餐廳有4位女服務員, 幫我地落order果位原來唔識講廣東話, 要令一位識講既呢幫忙, 有d意外,令外, 可能佢地生意好既關係, 我地d野食食完之後, d服務員好快就會收走d碗碟, 好似要催
女友一直話好想試, 趁今日牛一兼放假就去食, 完佢既心願,
因為家住skw, 所以之前已食過幾次, 覺得都ok,
今次係佢拎左米之蓮星級之後再次光顧,
點左以下食物

如果各位要食正宗印度咖哩, 都係去返重慶大廈會o岩心水d.

再講服務, 因為早左落去(12:00am), 唔使等位,
因為以前食過, 已知佢地既座位偏細, 坐得唔舒服,
令外, 可能佢地生意好既關係, 我地d野食食完之後, d服務員好快就會收走d碗碟, 好似要催你走咁,
好似我杯凍奶茶, 從我飲完到我放返係張枱度, 前後唔夠十秒鐘, 已比人收走,
真係好誇張, 所以我地食完後都好快走, 費是阻佢做生意

overall, 有d失望, 以佢係呢區既知名度, 希望佢地可以有所改善~
烤餅
咖哩雞