2017-07-26 404 瀏覽
放暑假又係小朋友既時間,舅父一家去左旅行,得返因為要參加羽毛球比賽既小表分留港,佢係咁打電話俾我叫我帶佢出去玩,咁我就帶左佢去朋友講既有得玩有得食既呢間餐廳食飯去!呢間餐廳環境好大,入面仲有好多經典卡通人物佈置,氣氛輕鬆,仲好乾淨,我地坐底一會兒後就叫左食物,諗住快啲食完快啲去玩我就叫左呢碟牛肝菌蜆肉扁意大利粉,香草味道濃郁,白汁不會太咸,牛肝菌每片皆非常厚,口感極佳,整碟意大利粉的味道與層次皆非常豐富!小表弟就叫左芝士焗千島魚柳飯,當中既芝士份量多,外皮亦焗得香脆,魚柳不會太乾身,仍能保持濕潤,米飯亦焗得剛好,不會焗得太久而失去水份。食完飯就到允戲玉喇!就係大玩各款遊戲機既時間喇!呢度同出面既大型遊戲中心一樣都係有充值式既遊戲咭出售,咁就唔使拎成袋金幣,好方便;我同我小表弟都玩左幾多錢吓,但確係好耐無咁開心過喇~~
2017-07-25