2019-07-25 660 瀏覽
一直都心思思想試下道頓堀御好燒,貪佢可以自製大阪燒,過下手癮!之前黎過太古呢間,不過初開店人太多,等得耐就放棄左~今次第一次食,雖然係星期六晚但係我同男朋友6點半左右就到左,唔需要等位就入得!但走時8點左右,見都多人排隊攞位呀!我地點左二人套餐($398),食完覺得係貴既,抵食方面就麻麻,不過勝在係一個幾特別既用餐體驗~另外menu仲有御好燒、鐵板燒、炒飯麵等等係散叫的(掛住整同食menu忘記影相🤣)至於套餐有咩食,包括煙肉凱撒沙律、廣島燒一份、御好燒(三選一)、鐵板燒(二選一)、牛油帶子一份、飲品兩杯、甜品兩份。鐵板燒 (牛肋肉或 豬肉雞肉,二選一)牛油帶子 (一份有4粒)御好燒 (肉類雜錦或 流心芝士或 道頓堀雜錦,三選一)揀左道頓堀雜錦😆 裏面有蝦、八爪魚等等,食落係一個好傳統大阪燒既口味,不錯!廣島燒內有炒麵,所以食完會好飽🤣 不過整廣島燒算係比較複雜其實味道都係來自佢調味醬汁,濃味淡味都睇你點整,不過整體我覺得道頓堀都幾好食 (同幾好玩🤣🤣) 我見隔離未必整得好靚仔/會唔記得要返轉等,我見職員行過都會提點下,當然佢本身都有menu教你點整!

鐵板燒 (牛肋肉或 豬肉雞肉,二選一)
牛油帶子 (一份有4粒)

御好燒 (肉類雜錦或 流心芝士或 道頓堀雜錦,三選一)
道頓堀雜錦

廣島燒
內有炒麵,所以食完會好飽🤣 不過整廣島燒算係比較複雜
廣島燒

道頓堀雜錦