我同老公想食韓燒,而婧妤婧楠就想去玩,咁就黎左觀塘嘅炑八韓烤親子餐廳,一入到嚟,佢地就已經比遊戲室入面嘅波波池吸引住!即刻除鞋入去玩,有滑滑梯波波池、超市玩具、扮演區玩具、仲有好多唔同嬰幼兒嘅玩具可以玩……兩姊妹玩得好開心,而我同老公坐嘅座位正正就係可以望到佢地玩之餘,又可以享受韓燒嘅時間🌸海豚暢遊碟豆花磨菇汁飯擺盤好靚,有蟹籽、紫菜、蝦、青瓜,配料好豐富,好健康🌸雪花厚切五花肉店員好好主動幫手燒製,好厚身又長嘅五花肉,雪花分布好平均,肉質多汁,味道濃郁!配埋新鮮生菜包埋一齊食🌸外裙肉燒烤之後食落口仍然保留到肉汁,仲食到濃郁嘅牛味,口感軟嫩但又帶少少嚼勁🌸韓國醬油蝦配紫菜飯 幾隻大大嘅蝦,浸喺滿滿嘅醬汁入面,每隻蝦都好入味,仲有蝦嘅鮮味,配埋紫菜飯,好惹味🌸狂野叢林芒果窩夫配雪糕暖暖脆脆嘅窩夫🧇配埋大量嘅cream同埋芒果粒連埋雪糕一齊食🌸芒不了的芒果乳酸特飲,清新香甜🌸莓有煩惱的藍莓乳酸特飲,味道酸酸甜甜,🎀餐廳舒適寬敞,餐廳店員服務態度好友善!有啲座位仲係韓屋設計,好細緻好靚!著住韓服體驗一邊食韓燒,好似置身喺韓國咁

🌸雪花厚切五花肉

🌸外裙肉

🌸韓國醬油蝦配紫菜飯

🌸狂野叢林芒果窩夫配雪糕

🌸芒不了的芒果乳酸特飲,清新香甜

🌸莓有煩惱的藍莓乳酸特飲,味道酸酸甜甜,