2017-08-16
已經好耐冇打邊爐。今晚又響觀塘附近,所以嚟咗呢度試吓。呢度地方好新淨,個場好大!就算推BB車入來也闊落有餘。冇諗過食雞煲的地方咁有情調!有設計有裝修,坐得好舒服。竟然有電子籃球機!仲可以玩飛標𠻹。抽油煙系統做得好好,店內冇味冇煙。走時個身都冇油煙味。最新奇係一路打邊爐一路聽Live! 好有情調。而且仲有得點歌!我同老婆分別點了兩首歌,歌手自彈自唱,唱得好有水準而且首首歌都啱曬我口味。講返嘢食,呢度湯底和食物選擇很多。我們叫了個蕃茄粟米湯底,個湯底好濃郁,老婆連醬油也冇點就直接食。湯底d料都好足!d粟米大大舊,仲有蕃茄和紅蘿蔔。啲菜都好新鮮。韮菜餃大大粒,皮夠曬薄,饀又足。而手打五寶丸拼盤一次過滿足曬五個願望,同老婆一人一粒,肉丸係手打自家製新鮮且彈牙!烏冬好滑身,撈埋d濃湯真係不得了!如果你鍾意食響鈴,你一定要叫!佢係自家製丶新鮮炸的。就咁食好脆囗。佢個size真係好大,放入鍋的話索曬啲汁,極之惹味!好邪惡足足有五大舊。牛肉嚟到齋係賣相已令人垂涎!手切的牛肉牛味濃又唔酥,鮮嫩又唔韌,好有質素!同老婆一路聽Live一路食咁有質素的食物,既浪漫又滿足。
竟然有電子籃球機!
仲可以玩飛標𠻹。
抽油煙系統做得好好,店內冇味冇煙。走時個身都冇油煙味。
講返嘢食,呢度湯底和食物選擇很多。
響鈴
手切新鮮牛脊骨
同老婆一路聽Live一路食咁有質素的食物,既浪漫又滿足。