2019-01-23
朋友食過都極力推介,今次就同老公黎試吓,我哋兩個就order咗個二人餐二人餐有沙律,廣島燒,御好燒,鐵板牛肋肉,鐵板牛油帶子,雪糕同埋有兩杯飲品,而且每人加$10就可以有杯大嘅啤酒飲啦鐵板燒嘅牛肋肉同牛油帶子最簡單嘅燒物,熱一熱身先廣島燒,只要將佢嘅材料全部混合埋一齊就ok 啦原來都好簡單㗎相信平時冇落廚嘅話,都一定識做🎊🎉最後將啲醬汁撈埋一齊就搞掂好味御好燒,御好燒就有少少難度,不過都有說明講話點做因為我哋都想confirm清楚係點樣做嘅,而佢地既Waiter 相當之友善,見到我哋有猶豫之際,就過嚟教我地,同講解俾我哋聽啦,想喺度特別表揚一下員工呀 Yin , 因為佢好有heart 咁對食客,見每一次有食客有疑問佢都好耐心咁解答,好友善講返個御好燒,就記得要睇返個解說,逐個step 點樣做,因為都有啲難度,如果唔明嘅話就可以問下waiter 哥哥啦係認真製作下,都做得有板有眼,大成功總括嚟講我真心推介呢間食肆,唔單止有得食,仲有得玩(煮), 而且食物水準一流,Service都非常之好,仲有好抵食,CP 值超高
鐵板燒嘅牛肋肉同牛油帶子最簡單嘅燒物,熱一熱身先
廣島燒,只要將佢嘅材料全部混合埋一齊就ok 啦
原來都好簡單㗎相信平時冇落廚嘅話,都一定識做🎊🎉
最後將啲醬汁撈埋一齊就搞掂好味
御好燒,御好燒就有少少難度,不過都有說明講話點做
係認真製作下,都做得有板有眼,大成功