2021-09-27 652 瀏覽
行過荃灣廣場已經比濃濃既鐵板燒味吸引啦😋即刻衝入去食個炒辣雞先🤤店員好有禮貌地帶我地入位,仲一一講解炒辣雞既方法同推薦邊款岩我地哩啲炒辣雞初哥🤣好快食物就為我地送上啦 岩晒行街行到超攰超肚餓既我🤤店員首先幫我地炒雞,炒左個開頭先再比我地自己炒!見佢落好多泡菜同大蔥,鐵板發出滋滋既聲音,再聞到好香好惹味既鐵板燒雞味,就已經流晒口水啦🤤🤤最重推介既仲有爐邊既芝士😍😍夾埋炒辣雞到食 超。級。惹。味!大力推薦哩款食法😋😋個炒辣雞order左小辣,可能配合返韓國口味,我地食落都覺得幾辣下,要叫多杯飲品解辣先得🥵 晚市閒日$128/位 以有得食仲有得玩黎講 絕對係最抵既價錢😄😄仲可以大解冇得去韓國既鄉愁🤣🤣下次行開荃灣一定會再encore😋