2022-09-26 44 瀏覽
成日經過銅鑼灣見到呢間好靚嘅打卡cafe😍今日終於忍唔住要去影相!櫻花樹班㦸($128)首先我以為櫻花樹班㦸會係撒啲櫻花上去就完😂但係佢嚟到真係勁靚😍😍 大大個棉花糖 下面就有pancake 另外仲有個朱古力蛋糕 同海鹽雪糕🤩 店員介紹有個櫻花酒俾我淋落去😍真係啱晒打卡 而且味道都唔錯 Pancake上面有奶蓋cream 配埋棉花糖食唔會太甜😋 另外朱古力蛋糕同海鹽雪糕又係一甜一鹽 食完都唔會覺得漏🤤西西里魷魚墨魚汁意粉配龍蝦汁($168)個擺盤真係好靚😍 好少食意粉會有兩款汁😚 不過其實主要會食到龍蝦汁 但係就見到黑色嘅墨汁😂 龍蝦汁都幾香濃 再配埋薄脆紫菜口感層次都更好😝脆薯條配黑松露醬($78)薯條真係必食 除咗黑松露醬 佢仲加咗啲Cajun粉 夠晒邪惡夠晒味道😋😋日式清酒煮蜆($98)清酒底甜甜地 食到日本嘅味道😋 蜆肉都冇沙 而且幾入味😍唔錯!蜂蜜檸檬梳打($48)飲品都好靚 不過檸檬有啲重 飲落比較酸😂 建議多番啲蜂蜜就好啦😚

櫻花樹班㦸($128)

西西里魷魚墨魚汁意粉配龍蝦汁($168)

脆薯條配黑松露醬($78)

日式清酒煮蜆($98)

蜂蜜檸檬梳打($48)