2023-11-04 133 瀏覽
餐廳地點:尖沙咀諾士佛台,地理位置方便食物:雖然屬於半酒吧形式,但其實都係一間餐廳,竟然係有晚餐食,有湯有嘢飲都係二幾百蚊,最緊要有歌聽頭盤:意式焗蟹餅配青芥茉蛋黃醬及黑魚子,不過不失,不過煎得非常香脆,送酒或者聽住歌食呢啲小食一流西班牙辣薯片欖油辣虎蝦,玩gimmick野,首先用過火燒左上面張紙,然後啲虎蝦就喺下面呈現出嚟,呢個擺盤同上菜都係心思嘢,作為客人嘅我都覺得非常之驚喜。是日餐湯,南瓜湯,飲得出係手打。用南瓜蓉壓碎而成,口感好豐富,慢煮西班牙燒春雞拼燒肉桂菠蘿,燒春雞非常之嫩畫配上酸酸甜甜嘅菠蘿,非常醒胃燒美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁,牛扒煎得恰到好處,而另外紅酒燒汁亦都會將個主菜昇華咗個味道。雖然嘢食真係唔錯,但呢度嘅重點係可以聽駐場歌手唱歌,原來除咗駐場歌手之外,食客都可以一路玩vsing app一路上去表演唱歌,一邊可以俾心心,另外舞台設計同埋音響都非常之有心思,非常適合放工去鬆一鬆嘅酒吧餐廳。
餐廳地點:尖沙咀諾士佛台,地理位置方便