🍳呢間想食一排 結果居然令人失望 想分享一下🍳去完海港城Pixar影相 諗唔到食咩 諗住排住揀 點知星期日兩位居然即入🍳入到去覺得好逼同好煙 雖然佢抽風已經好勁 但我走都係有陣油煙味 🍳雞蛋和牛漢堡扒 $110有得揀大中細 我地揀左中 餐紙試有教食嘅方法 要將適量嘅肉放上熱石上燒 每三秒左右反反 生熟可以自己控制 開頭係幾好玩 但真係超級彈油 漢堡扒肉質其實係冇問題 肉係嫩而且有汁 問題係個蛋 蛋同石燒板中間嗰層油多到好似炸緊個蛋咁 呢樣我真係麻麻🍳芝士蛋蒜和牛漢堡扒 $124其實同最普通個唔太大分別 芝士係部分漢堡扒會食到 蒜係加係頭到 因為我麻麻地個好油嘅蛋 所以都冇咩分別🍳跟餐仲有白飯 泡菜同麵豉湯🍳值得一讚係店員會好自動波換凍左嘅石燒碟同埋店員都知鋪細會俾個大袋裝住隨身物品🍳明白呢間野好多🙂🙂 可能人老左 唔鍾意食飯坐得咁逼(餃子車仔麵米線我ok )同埋咁油 同埋都百幾蚊 可以有舒適d嘅選擇。我中途有一刻諗 食得咁辛苦 點解唔買件漢堡扒番屋企煎😔我都可以界細細粒煎 一樣有得食有得玩

🍳呢間想食一排 結果居然令人失望 想分享一下

🍳雞蛋和牛漢堡扒 $110