2011-06-17 9 瀏覽
今日搵到一間好食又好玩既餐廳,下次一定會再去!!!好耐冇去藍灣啦,咁都比我發現一間食烏冬好好食既舖頭..行到埋去門口見到都幾多人,跟住有位姐姐問我地幾多位話好快會有..(晚飯時間)初初以為要等好耐位啦,點知吾洗10分鐘就有位啦!!坐低後,有位肥哥哥立刻送上熱茶及晚餐餐牌..好有親切感受^^然後肥哥哥推介咗幾款拉面烏冬,話系新出既,所以我就order咗個餃子烏冬!等咗大約10分鐘到就有得食啦..以個個時間黎講已經算快啦..因為晚飯時間個個都要等,烏冬已經吾算要等得太耐!食後感:成個烏冬餐+埋野飲都吾洗$50蚊!!真系好抵!!而個烏冬就好彈牙!!佢應該吾系用返普通出面餐廳個隻烏冬,而系用咗稻崎烏冬..所以食落去特別彈牙有口感!!咁既價錢食到稻崎烏冬..GOOD!!!個湯底雖然咸咗小小,但系都飲到好濃既豬骨湯味..吾錯呀!!而餃子就好香口..吾似預先炸定!應該系即叫即炸既!!整體黎講..好好味!最鐘意佢個烏冬夠晒彈牙!!**出到去埋單個時..侍應同我講有得搖"色"仔..原來食咗拉面或者烏冬既話有機會搖"色"仔..3粒一樣的話就會送返現金卷比你(你食幾多比返幾多你)idea好好!!有得食又有得
餃子
彈牙烏冬!!
今日搵到一間好食又好玩既餐廳,下次一定會再去!!!
好耐冇去藍灣啦,咁都比我發現一間食烏冬好好食既舖頭..
初初以為要等好耐位啦,點知吾洗10分鐘就有位啦!!
食後感:
成個烏冬餐+埋野飲都吾洗$50蚊!!真系好抵!!
咁既價錢食到稻崎烏冬..GOOD!!!
個湯底雖然咸咗小小,但系都飲到好濃既豬骨湯味..吾錯呀!!
而餃子就好香口..吾似預先炸定!應該系即叫即炸既!!
整體黎講..好好味!最鐘意佢個烏冬夠晒彈牙!!

idea好好!!有得食又有得玩..咁既idea都諗到 真系勁!! 可惜我冇咩運氣,,剩系搖到1,3,5 哈哈..

下次有機會一定會再去食拉面直到搖到3粒一樣為止!!
2011-06-14
10 分鐘 (堂食)
彈牙烏冬!!
餃子