2017-06-04
荃灣呢間新開既bar & restaurant幾有驚喜,我地星期六晚去到,人唔算多,餐廳入面有娛樂設施比大家玩,仲有大電視播足球同桌球比賽,野食方面主要係burger pasta同小食,9點前做happy hour,價錢唔貴~我地點左洋蔥圈,炸魚漢堡同carbonara~ 洋蔥圈好大份!炸得好香脆,點埋千島醬好食而且抵食,送酒一流~之後既carbonara亦好大碟,店員介紹呢度既carbonara唔係用忌廉汁炒,而係用蛋同大量芝士炒埋,所以芝士味更濃郁~最後黎既fish burger推薦大家要試下,burger好大個,入面塊炸魚勁厚,呢款和風炸魚漢堡係用左日式既鰻魚汁加沙律醬做,炸魚係盲鰽魚做,所以好厚肉,炸粉唔太厚,呢個burger做得幾出包,入面既生菜都好爽甜,咁足料既burger都係$108係抵食既~整體呢間餐廳幾好坐,又有酒飲又野食,值得再來~
整體呢間餐廳幾好坐,又有酒飲又野食,值得再來~