2022-05-22
以前曾經係美孚呢區返工, 今日同另一半返黎重遊舊地, 亦想開發的之前未去過既位置😊上左去美孚新邨4期既商場1/F諗住睇下呢到居民既平台, 原來有間室內運動既場所!!😮可以玩滾球🎱, 做Gym🏋️♀️同掉飛標, 而且仲有得食野, 我地見都幾多人入去玩滾球就八掛入去問下喇店員話滾球係可以Join course去玩, 做Gym就只能夠會員制, 而飛標係每次黎食野都可以免費玩既, 有得玩有得食都幾正就順便入去食Lunch喇😄1/ Deep Fried Combo😲 $108因為我地叫左酒, 所以叫的炸物黎Chill住食, 有炸芝士, 炸蠔同炸雞柳- 原粒芝士拎去炸, 食落已溶化係口腔內- 炸蠔既外皮好薄而且蠔味好出- 炸雞柳肉質嫩滑, I like it!❤️2/ Pesto Shrimp Spag🍤 $108呢個意位既香草味比較重, 而我地都中意香草所以完全係一個plus! 海蝦大大隻而且爽口!3/ Grilled Ham & Cheese🥪🧀 $128麵包薄薄地令餡既味道更加突出! 芝士加Ham配埋包永遠都冇得輸, 另外佢仲有薯條做side👍🏾4/ Goose IPA🍺 $58呢款係店員介紹既
1/ Deep Fried Combo😲 $108
- 原粒芝士拎去炸, 食落已溶化係口腔內
- 炸蠔既外皮好薄而且蠔味好出
- 炸雞柳肉質嫩滑, I like it!❤️
2/ Pesto Shrimp Spag🍤 $108
4/ Goose IPA🍺 $58
呢款係店員介紹既, 花香味比較重, 都唔錯! 食炸物飲埋酒一流👍🏾
5/ 玫瑰洛神花茶☕️ $48
同樣係店員介紹Ladies飲既花茶, 茶香味濃, 而且一壼茶可以飲成三轉, 幾抵飲!
** 另一個重點呢個場係pet friendly, 有小動物既都可以帶佢地黎開P, 餐廳話黎緊仲有埋小動物既餐可以點👍🏾