2020-11-21 477 瀏覽
💛#支持良心餐廳💰Veggie all day breakfast $95💰A.C.E salmon bagel $98All day bfast都幾豐富 我幾中意個奶油麵包 幾香牛油味 係軟身麵包黎 炒蛋幾滑身 中意佢有啲生果 提子同藍莓都唔算酸 咁當然未去到話好靚好甜嗰隻 個大啡菇可以再juicy啲 望返menu先發覺原來焗豆係自家製 難怪同平時嘅茄汁豆有啲唔同 味道淡啲同埋啲豆淋啲 值得講下個黑松露薯蓉 黑松露味好濃 食落都幾creamy 比隔離個牛蓉果蓉好食得多 個牛油果蓉比較稀身 同好似有啲蕃茄味 似稀版salsa 個bagel有炒蛋 牛油果蓉 煙三文魚 cream cheese同火箭菜 我唔食cc 同麻麻地火箭菜 所以liu走左 炒蛋ok嘅 呢度嘅牛油果醬正常 煙三文魚本身唔記得咗比我地 後尾補番 加埋食正好多😂 不過個bagel體係硬身但唔chewy 唔係我食開嗰隻質地 感覺上係一間質素正常嘅cafe都係咁上下價錢但又無咩位令我覺得好特別會想再黎🤔
💛#支持良心餐廳

💰Veggie all day breakfast $95