2021-04-14 53 瀏覽
喺一個暗黑嘅環境裏面打邊爐, 特別有GIMMICK, 又有情調食咗個午市火鍋套餐, 只需要148蚊, 打邊爐嘅配料非常之多, 墨魚松露丸, 非常之有咬口, 咬落去之後個松露嘅味道大爆發炸魚皮浸一浸湯底就食得, 依然keep得好脆, 仲吸收曬醬汁嘅鮮香餛飩非常之皮薄餡料, 又多彈牙嘅蝦肉,之後就食過麻辣牛肩肉, 唔算太肥膩, 有咬口之餘, 肉味非常之香佢依家做緊個鴛鴦湯底有辣有唔辣, 辣嚟講, 最細嘅辣度, 已經令我非常之覺得辣, 所以要飲 返一杯烏梅汁, 降辣之餘, 入口非常的鮮香, 酸酸甜甜非常之開胃,食完火鍋之後, 仲要一個甜品去滋養下個喉嚨, 就係冰粉, 非常之滑, 再加埋topping上面嘅 葡萄乾,非常滋味

落去之後個松露嘅味道大爆發

餛飩非常之皮薄餡料, 又多彈牙嘅蝦肉,