˜”*°•.˜”*°• Bhood。•°*”˜.•°*”˜ ✿ 蟹肉龍蝦汁蛋餅 💵 HK$128呢個一上枱就已經聞到勁香濃嘅蛋味一切開入邊充滿勁多蟹肉同薯仔🥔食落口嘅口感層次好豐富旁邊仲有少少嘅伴菜同醬汁😂有醃酸菜, 茄汁豆, 番茄粒 同 龍蝦汁😝✿ 油封鴨比窩夫 💵 HK$128佢哋嘅油封鴨比大大隻😆肉質好腍吾鞋身又juicy🫶🏻夾埋整得非常鬆軟又香濃蛋味牛油味嘅窩夫🧇不錯✿ Dionysus 💵 HK$88紅酒方便其實我幾鍾意飲sangria, 因為我覺得佢幾易入口, 又甜甜地但又唔會太甜, 幾濃厚温醇既葡萄味但Dionysus令我都有d意外🥰因為入口除咗油少少水果嘅味道之外, 飲落去相對係甘苦既味道, 同我過往飲嘅sangria係吾同🤔一問之下,原來個底係用咖啡☕️既鍾意飲咖啡嘅朋友,絕對要試吓呢個Dionysus🤭✿ Ginpacho ver.2 💵 HK$100呢個cooktail 幾有特色, 出面都好少有😂Ginpacho係凍湯黎既佢嘅味道係超香飲落去有濃厚嘅麻油味🫠 再加少少嘅酒香 問店員原來Ginpacho係混合左洋蔥, 青瓜, 芝麻同喜瑪拉雅鹽😚飲落去好似飲緊湯咁再配合
˜”*°•.˜”*°• Bhood。•°*”˜.•°*”˜

✿ 蟹肉龍蝦汁蛋餅 💵 HK$128
呢個一上枱就已經聞到勁香濃嘅蛋味
一切開入邊充滿勁多蟹肉同薯仔🥔
食落口嘅口感層次好豐富
旁邊仲有少少嘅伴菜同醬汁😂
有醃酸菜, 茄汁豆, 番茄粒 同 龍蝦汁😝

✿ 油封鴨比窩夫 💵 HK$128

✿ Dionysus 💵 HK$88
但Dionysus令我都有d意外🥰
鍾意飲咖啡嘅朋友,絕對要試吓呢個Dionysus🤭

✿ Ginpacho ver.2 💵 HK$100
呢個cooktail 幾有特色, 出面都好少有😂
Ginpacho係凍湯黎既
佢嘅味道係超香