2016-04-21 849 瀏覽
聽聞呢間餐廳唔錯,所以就去試試,食物水準和服務都比預期好!開頭去到餐廳時因為朋友未到所以係出面等,waiter都好nice咁叫我入去坐住先,又會用心介紹菜式。菜單係western fusion,點左個幾個佢地的signature dishes同一個Ceasar Salad,包括Potato Skin, Taco Platter, lamb等等。Potato Skin和 Taco Platter都係一式四種口味,內含唔同的肉和配料(如芒果粒),要炸的肉都炸得岩岩好,口感一流!不過佢杯十二生肖飲料就甜左啲。但另外叫左枝唔記得咩名的啤酒,清甜易入口,好岩女仔飲~ 餐廳燈光柔和,氣氛唔錯。下次有機會會同朋友再去~
Taco Platter
2016-04-13