2015-01-14 2973 瀏覽
是日約左姊妹們去沙田shopping,經過一田時,見到有人係度派傳單,諗住拎完就閃,點知俾侍應游說到我地去食!無妨,反正都要食lunch!!😃😃講返野食先,佢地做緊半自助午餐,價錢以酒店黎講平啊~最緊要佢有折扣!P.S.本小姐係貪心,呵呵😉😉😉出面有六款沙律,六款甜品,有湯有糖水,主菜自己揀,我地有四個人,基本上係試哂當日d主菜咁滯,哈哈!!當日係蕃茄忌廉湯,本小姐不嬲都唔飲,所以冇飲到,但姊妹們都話唔錯!!!沙律方面,有菜有蕃茄仔有生果沙律,一般既沙律,至於甜品~~有我至愛既燉蛋啊,我二話不說即係食左兩杯先,好好味啊!!!👍👍👍👍食到咁上下,我地d主菜就到喇,我地係share 黎食,有印尼炒飯,千層面,日式牛肉飯同埋燒春雞,份量唔細,good!!!!講返主菜,印尼炒飯有隻大蝦,蛋啊,串燒,味道不錯,串燒多汁,大蝦爽口!千層面係素黎既,以為冇肉既面會唔好食(姊妹堅持要試!!!),點知唔係喎,幾好味啊,入面有菇啊瓜啊,估唔到味道好夾,呢個有驚喜!😆😆至於春雞,個汁好好味,好開胃,配埋隻春雞,好食!牛肉飯就normal ,唔算特別,但係用珍珠米,誠意一流,最起碼唔會話日式但俾普通米!整體黎
講返主菜,印尼炒飯有隻大蝦,蛋啊,串燒,味道不錯,串燒多汁,大蝦爽口!千層面係素黎既,以為冇肉既面會唔好食(姊妹堅持要試!!!),點知唔係喎,幾好味啊,入面有菇啊瓜啊,估唔到味道好夾,呢個有驚喜!😆😆至於春雞,個汁好好味,好開胃,配埋隻春雞,好食!牛肉飯就normal ,唔算特別,但係用珍珠米,誠意一流,最起碼唔會話日式但俾普通米!整體黎講,好食,份量足夠,因為出面既沙律同甜品係任食,有問過侍應,佢地話主菜牌會輪流換,當日每人價錢都係120左右,抵啊,有梳化坐,服務又好,我地坐到成3點幾先走人呢,因為撐住個肚,真係要抖下先可以去shopping呢!!!
十分滿足既一餐!!!!😄😄😄😄
燒春雞
日式牛肉飯
千層面,意外驚喜!!
印尼炒飯
題外話/補充資料: 會再黎試下其他餐牌!!!
用餐優惠
優惠券