前一日同男朋友去完staycation, check out 之後係海之戀行街經過見到又未食lunch 所以就入去試下。我地先係門口睇左menu 揀好食咩再入店order, 買完就可以坐低。因為係即叫即做,所以要啲時間,等吓都值得既。不過可能因為係星期六,中午12點幾坐爆左人,好彩近門口有張高枱岩岩好有位,座位普遍不太舒適,不過窗邊位置有得望街(係有太陽時比較曬)。好啦講返食物,我地叫左個軟殼蟹toast 加左個雞粒同飲品套餐(我地飲品叫左coke,所以癟乜好分享)。 個toast 入面有隻炒蛋,都幾嫩滑,仲有啲蛋汁。仲有啲菜同埋半個小青檸比我地滴落軟殼蟹到。至於主角軟殼蟹就正正常常,不過不失,有蟹膏🤤 熱熱地,都feel 到係即叫即整🥳🥳🥳至於太套餐個雞粒最遲上枱,熱辣辣,雞肉嫩滑一啲都唔老,有驚喜😎