餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

牛角次男之前都食過好多次,但耐無食又想去食,貪佢重口味 d and 最重要有我喜歡嘅牛舌 因為時間關係,一坐底基本上已經可以落單(唔知幾時改咗自己係電話落單,對上果次仲係入坐之前叫 )同太太一人一份,太太叫果碗咩都有 d,貪佢可以一次過試返 d 口味,我就當然係為咗牛舌啦~ 不過係我太耐無食? 我就覺得同之前差咗少少,好似我碗牛舌丼咁,牛舌唔夠熱,飯又有 d 硬,但我太太果碗嘅肉係夠熱嘅,可能只係我果碗嘅問題?加配方面,我地加咗一份炸花枝,一份炸「蟹肉餅」(唔記得咗個本名 )都係一般般。 所以整體都係覺得差咗

)都係一般般。 所以整體都係覺得差咗
2022-12-03
1 分鐘 (堂食)