2025-02-21 0 瀏覽
户外坐位都幾寬闊,有4張枱,每張可坐2-4人!環境都幾舒服😌 cafe有個貼心位,就係坐位旁既牆上有掛鉤🪝,方便狗主可以掛住狗繩,咁就可以放心同狗狗一齊進餐😚值得一讚!食物🥘唔算太餓,所以叫了輕食-BLT Croffle 培根萵苣蕃茄Croffle $75本以為只是輕食,但其份量可以話係主食level😅croffle 有2舊,但脆而且唔會太油!然後再有一大份炒蛋,估計應該最少2隻蛋!蛋炒得香滑唔會太過熟! 將炒蛋加煙肉配上一口croffle,口感非常豐富! 而且非常之夾!煙肉🥓只係簡單煎熟,並不是脆卜卜煙肉,但係感覺較健康。煙肉唔算好咸同油膩,再配上蛋同croffle, 成件事係好夾,好飽肚!生菜同蕃茄都好新鮮,而且都算多,佔碟一半份量! 淋有少量芝麻醬,不錯!飲品熱latte $55價值偏貴,整體唔差,豆味偏nutty , 但我覺得可以再濃多少少會好啲,依家好似奶多了,也許加多shot 會好啲!之後發現手沖價錢相比之下唔算貴好多,一杯手沖都係 $45 ,下次會試一試!

食物🥘

飲品
熱latte $55

BLT  Croffle
Latte
2025-02-09
5 分鐘 (堂食)
下午茶
BLT  Croffle