2024-01-19
食物質素嘛嘛。******************************食物質素嘛嘛湯底:花膠雞湯底實為魚漂+雞+湯底,有味精味。肉類:比起自助火鍋好,但係無話特別好食,自己去開街市買肉返嚟自己片。菜類:唔抵,出去食預咗貴啲,但係無諗過38蚊無一斤油麥菜。海鮮類:試咗砂白,得一隻死嘅(煮極唔開),無砂,幾好。******************************環境昏暗 有氣氛。裝修係有宮廷feel嘅,啲盤都幾𡃁,有龍有煙有盛。 好暗,作為一間火鍋店,連食物熟咗未都睇唔到。有盞射燈但係射咗上牆,睇乜?唔誇張,我哋要食食吓開電筒睇啲肉熟未。可能係個別位置,但係成個場環境都係偏暗。 我哋坐嗰個位咁啱有風扇,食食吓有綿塵跌落嚟。把風扇似好耐無洗,事發時都無開,應該係冷氣吹咗上面啲塵落嚟。只係影響個別位置。******************************服務唔錯 進餐期間有烏蠅飛入盤食咗一半嘅雞,店員了解情況之後畀返份醉雞。 16:00左右去食,唔係食飯時間,舖面熄咗冷氣,叫店員開返,即刻開返。服務唔錯。
食物質素嘛嘛
湯底:花膠雞湯底實為魚漂+雞+湯底,有味精味。
菜類:唔抵,出去食預咗貴啲,但係無諗過38蚊無一斤油麥菜。
海鮮類:試咗砂白,得一隻死嘅(煮極唔開),無砂,幾好。
環境昏暗
有氣氛。裝修係有宮廷feel嘅,啲盤都幾𡃁,有龍有煙有盛。
服務唔錯
午市68折之後大概400蚊一個人,無折價錢對唔住質素,有折的話可以一試。