2021-01-26
🐮鐵板牛肋骨定食 - $148 + 10%🦑釜山海鮮煎餅 - $98 + 10%(*以上標示均為原價)好耐冇嚟食啦!平時都係去Kim's Bowl買韓式粉絲早餐當lunch,但係佢哋改咗賣日式丼之後就冇再幫襯😂今次見到訂位app有半價,而且又喺公司附近,就決定book位試下🥰主餐牌選擇唔多,所以最後叫咗個定食同煎餅。🐮定食方面,牛肋骨上嘅時候已經起哂骨,係韓式比較甜嘅調味,食落好稔冇筋,後面嘅炒泡菜偏辣🌶️,可以加隔離嘅金菇中和返或者撈飯食😋🥘至於個煎餅,上菜嗰下我嚇親,成個pizza咁大,我以為得幾塊先叫😱😱😱,入面係好足料嘅海鮮雜錦,每一塊都食到,可惜粉漿太厚搞到中間有少少唔熟之餘亦唔夠脆,但個蘸汁世、界、級:鹹辣鮮俱全,一定要蘸埋嚟食!埋單半價之後$148(加一原價計),食到捧住個肚返學😂總結你咁啱經過嚟食可以試下嘅,不過未至於要去到專登嚟食,因為呢度都唔係好就腳,而佢都唔係好食到要專程嚟食😂
🦑釜山海鮮煎餅 - $98 + 10%
(*以上標示均為原價)
主餐牌選擇唔多,所以最後叫咗個定食同煎餅。
埋單半價之後$148(加一原價計),食到捧住個肚返學😂