2019-08-13 1112 瀏覽
Ruby Tuesday 平時都貴貴地,平時都好少去。咁岩朋友係member, 即刻變得抵食左!👍🏻💰💰叫左個煙肉芝士薯條🍟,真係必食!薯條炸到好香唔乾身,加上半融芝士同咸香煙肉🧀,啖啖都好正停唔到口!Ribs and wings 係另一個must !Ribs 係半份size, 大約6條骨,wings 都係6隻。ribs既肉好諗,個ribs 切開之後係自動骨肉分離左!好諗好諗。而wings 個醬都好惹味😋另一個覺得正既係墨西哥芝士脆餅🥙,叫Impossible, 夾餅入面有好厚既肉,直情好似食緊漢堡排咁,同想像有d唔同,不過係juicy 好味既。而食食下先發現,impossible 係指緊塊肉,個肉係命名左叫impossible 😂野飲都係另一個 gimmick, 佢有分普通size 同mega size, mega 就真係成L咁滯,兩個人一齊share飲至好叫呀!佢一大缸咁上台,真係好搶眼😂😂😂🙈提一提,叫maincourse加 $80左右就可以去salad bar 任攞一次salad🥗🥗🥗,都幾多選擇既,不過個碟都細,限制左唔係攞到太多!有折又多人食,可能試到好多野,係正既!

叫左個煙肉芝士薯條🍟,真係必食!

Ribs and wings 係另一個must !

有折又多人食,可能試到好多野,係正既!

• 煙肉芝士薯條
  • Ribs & wings