2011-05-05 5 瀏覽
最近團購威力,可以真係令人「留港消費」,呢間又係,可能因為「Prepare for the worse」既心理準備,今次又加番分喎。之前睇左其他人用團購既食評,都係話佢地有d服務水平低劣既情況,食物上菜好似有心拖延既情況,我去又無喎。所以相信呢度食評係有一點力量,令到唔少餐廳都知道評價及問題,對症下藥。首先,睇左個食評有位兄台話佢上菜慢,可能神串一方面有去了解下,我4個人去食,佢係上菜快過我食。第二,另一個食評有位兄台話無講豉油,神串一方面又有去了解下,個侍應一開波就識講邊支係邊支,重好有禮貌。第三,燒左15分鐘就換左個燒鑊,我都未覺焦,就再同我換第三次,fill 水又好勤力,又係快過我飲。食材其實係用d算唔錯既料,其實留心係可以食得出,佢d牛肉係好野黎,而且d串物係有心機去做,可以。刺身都可以個燒烤特別既地方係唔會太焦

開始既燒烤食物,可以
刺身都可以