2024-08-01
門口有部巨型扭蛋機,獎品係Häagen-Dazs雪糕同6款別出心裁嘅限量運動造型襟章😍😍 上面係品牌馳名嘅麵包球,化身運動員參與比賽項目,我哋抽咗兩個相同公仔,仲同隔籬枱個小朋友交換,好好玩呀🥳最期待梗係新餐單, 開動Get‼️話俾大家聽有咩正野先: 🦐風乾火腿蝦卷一口咬落大蝦時,一陣鹹香味道,原來係以風乾火腿包裹鮮蝦,伴以濃醇嘅雷吉歐芝士、烤蜜桃及新鮮茴香,味道層次豐富🫒意大利式佐酒小食 (一套三款: $72)食住小食、飲住啤酒、睇住運動項目就啱晒啦!小食包括迷你意式拼盤、羅勒香草醬車厘茄,以及雜錦意大利橄欖,感受濃濃意式悠閒風情🍕意大利青瓜薄餅 ($158/ 大: $196)炎炎夏日,PizzaExpress 新菜式都有好多青瓜口味,呢款薄餅配以新鮮爽脆嘅意大利青瓜,加上車厘茄、羅勒、芝士同番茄忌廉醬,青瓜嘅Juicy同fresh同香軟脆邊的餅底好夾呀每售出此款薄餅,PizzaExpress 更會捐出$8予癌症基金會,為癌症患者及其親屬提供專業支援,要俾個大大愛心🐓芝士雞胸焗意大利青瓜 ($168)雞胸肉配上爽脆的意大利青瓜同三款芝士、意式蒜香草,配上大量酸酸的番茄醬混配而成,雞胸肉
最期待梗係新餐單, 開動Get‼️
話俾大家聽有咩正野先:
🦐風乾火腿蝦卷
🫒意大利式佐酒小食 (一套三款: $72)
🍕意大利青瓜薄餅 ($158/ 大: $196)
🐓芝士雞胸焗意大利青瓜 ($168)
雞胸肉配上爽脆的意大利青瓜同三款芝士、意式蒜香草,配上大量酸酸的番茄醬混配而成,雞胸肉焗得嫩滑多汁,食多幾件都唔會滯
💰凡消費滿$100,免費享有風乾火腿蝦卷($98)或焗麵包球二重奏($98)。我哋叫咗焗麵包球,一粒粒好可愛,真係好啱小朋友食