餐廳: 大快活
資訊:

2018-08-16 164 瀏覽
上個禮拜同男朋友落樓食TEA發現大快活出左個新系列既TEA啊!!不過值得一提既係, 收銀個個TRAINEE 對前面一位婆婆態度好差老人家只係睇唔清問多2句, 佢語氣同面口都令人非常難受, 最後更唔理婆婆唔想幫佢黠餐係我同另一個男顧客問完婆婆再轉達比收銀知先成功買到佢係TRAINEE 呢個期間真係要TRAIN 好D啦~ 老人家都有比錢食既係印尼炒飯系列, 而男朋友屋企咁岩係印尼華僑呢款野就岩哂佢喇!!!!我地叫左個炸蜜糖雞脾配印尼炒飯餐要40 幾蚊架都, 其實下午茶黎講都幾貴既印尼炒飯超大兜, 係我平時食飯份量既2倍仲有隻半生熟蛋WOR, 仲有串串燒~~~  好SURPRISE 不過味道就OK咁啦, 快餐黎講都唔係咁特別炸蜜脾就一貫好食既~~~~~~今次佢比既都幾大隻
上個禮拜同男朋友落樓食TEA
發現大快活出左個新系列既TEA啊!!

係我同另一個男顧客問完婆婆再轉達比收銀知先成功買到

係印尼炒飯系列, 而男朋友屋企咁岩係印尼華僑
呢款野就岩哂佢喇!!!!
我地叫左個炸蜜糖雞脾配印尼炒飯餐
要40 幾蚊架都, 其實下午茶黎講都幾貴既

印尼炒飯超大兜, 係我平時食飯份量既2倍
不過味道就OK咁啦, 快餐黎講都唔係咁特別

炸蜜脾就一貫好食既~~~~~~今次佢比既都幾大隻