2024-04-14
我想就最近一次喺貴店叫外賣用餐時嘅不愉快經歷同您溝通。我哋本以為能夠享受一頓美味嘅晚餐,但遺憾嘅係,喺我哋嘅食物中發現咗蟑螂。呢個發現令我哋當場感到極度震驚同不安,對貴店嘅衛生標準產生咗嚴重嘅懷疑。我明白喺餐飲業經營中,偶爾可能會遇到一些難以預測嘅挑戰,但衛生同食品安全絕對應該係最基本,也係最重要嘅考量。發現蟑螂嘅事實不單單影響咗我哋當晚嘅心情,更令我哋對貴店將來是否能夠提供安全、衛生嘅食品感到擔憂。因此,我希望貴店能夠正視呢次事件,徹底檢查同加強內部嘅衛生管理措施,確保所有食物都係喺一個衛生、安全嘅環境下準備同提供。同時,我哋亦希望能夠聽到貴店對於呢次不愉快經歷嘅解釋同後續嘅改善措施。我哋期待貴店能夠以顧客嘅健康同安全為先,採取積極嘅步驟回應我哋嘅擔憂,並確保類似嘅事件不會再次發生。感謝貴店嘅理解同合作,希望能夠再次信任並選擇貴店。