好耐冇食過Ruby Tuesday了,因為定價太高,價錢令人卻步。咁啱朋友係會員,變相食野有5折,所以今日晚餐先黎左食野~~🤭⬇️ 珍寶蟹肉餅食到一絲絲既蟹肉,蟹肉味都好香,外皮煎得好脆,不過麵粉味都有點重。⬇️ 小食拼盤揀左水牛城雞翼、炸雞、煙肉薯皮同埋炸蝦。 ⬇️ 水牛城醬比坊間既辣,好惹味,唔好辣既可能要注意⚠️⬇️ 炸雞都幾大舊同幾嫩,建議要趁熱食!凍左真係差咁少少。⬇️ 煙肉薯皮同炸蝦就不過不失啦~⬇️ 上枱時成把刀打直插住成個漢堡,好有霸氣😂😂和牛漢堡肉juicy多汁,推介👍🏻👍🏻⬇️粗身薯條熱辣辣即炸出黎,啖啖薯味,係應有既水準👍🏻 ⬇️ 特級海鮮燴飯其實即松露龍蝦意大利飯,龍蝦肉質都算彈牙,意大利利飯比坊間既軟身,適合愛麗絲依啲胃部功能弱既食客😂之前試過食到太硬搞到胃痛☹️☹️⬇️終於到我最愛嘅Chocolate tall cake啦!caramel sauce, chocolate sauce、雪糕、cream連埋朱古力蛋糕一啖咁放入口,唔會過甜,亦唔覺漏!而且份量十足,如果得兩個黎,都可能未必食到😋📍仲有幾樣野想嗌,但今次得三丁友,下次叫多幾個人黎食,再刷餐勁既!😃😃

⬇️ 小食拼盤揀左水牛城雞翼、炸雞、煙肉薯皮同埋炸蝦。
⬇️ 水牛城醬比坊間既辣,好惹味,唔好辣既可能要注意⚠️
⬇️ 炸雞都幾大舊同幾嫩,建議要趁熱食!凍左真係差咁少少。
⬇️ 煙肉薯皮同炸蝦就不過不失啦~

⬇️粗身薯條熱辣辣即炸出黎,啖啖薯味,係應有既水準👍🏻

2019-06-02
  • Chocolate Tallcake