2015-08-12
好友生日,我搜羅近十間好評的餐廳,希望坐得好食得好, 享受下啦! 唉…………本人唔食芝士或白汁, 已小心地睇過set lunch menu, 點知都中伏@@ 我揀第3款, 明明無註明芝士及白汁, 點知原來第3款就是第1 + 第2, 失望!!!!!!!!!服務: 60分, 有禮貌可惜唔夠專業囉! 我食西餐咁多次, 從未試過無餐巾, 連餐紙巾都無! 當我用餐中跌左舊餸落裙度才發現無餐巾, 望其他枱係有的, 都唔知係咪佢地疏忽呢? 有個 Waitress 聽到, 佢走去拎條餐巾比我, 再轉頭拎3張餐紙巾及1杯疏打水比我, 佢話比我抹! 如果唔係佢咁補數, 我一定評分唔合格! 衛生: 50分奇怪之處, 第一次及今次來都是下雨天, 第一次有隻 “飛小强”, 今次有隻烏繩飛來飛去, 我估佢因平台開放比人食野飲野而引來的! 朋友覺得這 class 的餐廳,唔應該有呢種情況, 希望他們會注意及改善啦! 由於食主菜牛扒唔多掂, 我建議大家來 happy hour 會好d, 閒日飲品買一送一, 幾抵! 環境: 唔大, 佈置幾靚, 但坐得幾迫,入座位時會撞到隔離枱的,枱與枱之間根本好難行到人, 坐得太近,
服務: 60分, 有禮貌
衛生: 50分
環境: 唔大, 佈置幾靚, 但坐得幾迫,入座位時會撞到隔離枱的,枱與枱之間根本好難行到人, 坐得太近, 隔離枱講什麼都聽到!
整體: 55分