呢間西餐廳係經過杜汶澤認證,出面仲貼住yellopenrice!環境昏暗幾有情調,慶祝嘅話可以考慮呢間☺️香烤乳豬Price:$268📌見到佢都已經覺得好邪惡🤤🤤分量睇落唔係好多咁,但食完都幾飽下。乳豬皮真係好脆,咬落去啲油咇哂出嚟,肉嘅話都算厚,唔會好鞋,都接受到😋蘸醋會突顯返乳豬嘅油脂味,自家製嘅麥芽糖芥末醬,甜得嚟帶小小辣,配埋乳豬食感覺無咁油膩👍🏻隔離仲有果醬味嘅沙律菜,怕你覺得太油可以緩衝一下,感覺都健康啲🤣火焰雪山Price:$78📌服務好周到,知道慶祝朋友生日,會熄燈比個surprise佢,等你吹完蠟燭就會幫你倒啲酒去甜品到💗雪山有三層滋味,外層係甜蛋白,感覺係少甜嘅棉花糖。加埋啲酒一齊食,有少少辣,可以中和返個甜味😚內層係曲奇味雪糕同朱古力,外熱內凍,感覺好神奇😝

香烤乳豬
Price:$268