其實果汁店開左之後都飲過好多次,今晚又出尖沙咀行街,於是又去買一杯飲下!還記得第一次黎買既時候,覺得佢飲品啲名好特別,叫果陣都覺得幾搞笑!之前飲過金娥東、鈕扣、她與他的香水味、一種接近失戀的滋味:櫻花淚。而今次因為食飯前飲,唔想飲咁飽,於是又叫返鈕扣黎飲下!鈕扣由覆盆子、香蕉、菠蘿、橙、少評蜂蜜而組成,飲落有少少氣,酸酸甜甜好開胃,但又會飲到香蕉味,而且因為有覆盆子,所以好有咬口!而且飲品顏色都好靚,影相打卡一流!不過飲左咁多次都未飲到佢既招牌芭比情歸何處,所以一定會繼續去呢間由台灣黎既果汁界Starbucks買野飲的!再附上之前飲過既俾大家望下果樣!金娥東係我第二最愛既飲品,不過呢杯飲完會有少少飽,因為佢有奇亞籽!而且賣相非常靚,影相呃like一流!
鈕扣

再附上之前飲過既俾大家望下果樣!
一種接近失戀的滋味:櫻花淚
金娥東

外賣自取
鈕扣
一種接近失戀的滋味:櫻花淚
金娥東
  • 她,與他的香水味