2018-10-20
呢間餐廳既座位設計得好獨特 座位多數以卡位為主 而且椅背好高 保留到私隱度 係一個同朋友相聚嘅好地方 而且餐廳嘅菜式亦都好有驚喜👍🏻Ham Croquettes 係用牛奶 煙肉整成既薯波 外皮用麵包糠炸過 外脆內軟而且好乾身唔會好油 餡料嘅嘅口感好幼滑 有啲似葡萄牙嘅馬介休魚球😍 Spanish garlic prawn 廚師好貼心咁將麵包粒同埋配料分開 配料係用咗蒜片大蝦加上橄欖油 橄欖油完全吸蒜香味 我每一次都堅持要用麵包吸晒精華所在嘅橄欖油!建議可以將大蝦放起滿佈橄欖油嘅麵包粒上一齊食口感會更加豐富Pincho 今次揀咗巴馬臣火腿同埋煙三文魚兩個款色 煙三文魚好新鮮配埋酸酸地嘅忌廉 真係好夾 而巴馬臣火腿下面配有番茄莎莎醬 好輕盈可以一解油膩嘅感覺 而且好配合到西班牙既獨有風味Beef Tenderloin 今次叫咗七成熟 牛肉入面有好靚嘅粉紅色 肉汁豐富 牛肉邊位有碳烤嘅感覺好香口 配菜薯蓉超幼滑 有豐富嘅牛油香味
Ham Croquettes
Spanish garlic prawn