2022-10-16 48 瀏覽
今日終於約到個好耐無見既朋友出黎,咁難得先見到面緊係要有兩杯落肚先盡興今日黎到旺角呢間KATACHI,門口已經見到佢啲燈光好靚好吸引,好有style入面都唔差,飲野好有feel除左野飲,呢到仲有女好多唔同串燒、熟食、燒物,大把選擇一坐低咩都唔洗講,緊要叫返兩杯酒先啦,諗唔到飲咩求其叫左兩杯classics飲下先,一間bar好唔好睇佢整啲classic cocktails正唔正就知呢到整得都算唔錯,酒精味唔會太重,飲落甜甜地,好易入口,仲附上卜卜脆炸蝦條食住吹水,好正我地叫左啲燒身同串燒,野食比相像中高質,特別係個翠肉瓜,燒到勁淋,咬落啲汁流晒出黎,面頭調味又足夠另外焗粉絲都好好味,調味得好好,粉絲吸收晒啲精華,最後食到一條都無淨

入面都唔差,飲野好有feel

除左野飲,呢到仲有女好多唔同串燒、熟食、燒物,大把選擇