2024-03-20 349 瀏覽
呢間日式居酒屋真係好令人驚喜,食完之後嘅感覺真係好滿足!佢哋嘅食物精緻又有特色,每樣都好好味,仲好打卡able。其中有啲食物真係特別出色,例如紫蘇羊肉串。個紫蘇葉嘅香味同羊肉嘅鮮嫩結合得好好,真係令人回味無窮。另外一樣我最愛嘅就係JabJab海膽鴿肉手卷。啲海膽鮮甜滑順,同埋鴿肉嘅香味同埋脆脆真係好配合,令味蕾享受到極致。Prime牛肉烏冬都好出色,牛肉肉質嫩滑多汁,同烏冬一齊煮熟,令湯汁更加鮮美!真係一碗好讚嘅烏冬麵。免治雞肉串又係一個大驚喜,啲雞肉好多汁,燒得剛好,配埋蘭黃蛋一齊食又係好到恰到好處。牛油果天婦羅蝦同明太子墨魚餅都係我嘅心頭好。牛油果天婦羅蝦外脆內嫩,脆嘅蝦同牛油果嘅組合真係好香口!而墨魚餅嘅味道鮮美,餅皮香脆,入邊煙靭,真係一樣令人上癮嘅小食。呢間中環嘅日式居酒屋真係一個食得開心又滿足嘅地方。食物唔止好味,仲好好睇,每一樣都係廚師精心設計同製作。而且佢哋嘅服務都好好,環境舒適,真係一個好適合同朋友一齊去嘅地方。
呢間日式居酒屋真係好令人驚喜,食完之後嘅感覺真係好滿足!