2024-08-24 293 瀏覽
好耐之前去過大角咀店,幾有氣氛,得知而家喺K11開左,都想去睇下係咪一樣咁有水準🤭一入去空間感好大,見到中間有Live Band台,回憶返晒嚟,裝修亦比舊舖光猛😊✨海膽多士 - 超厚身海膽鋪滿喺多士上面,面頭仲有魚子醬,賣相💯 海膽軟滑配上香脆多士,口感豐富~✨香煎比目魚柳 - 目測都幾厚身,肉質嫩滑,魚柳底下墊左青蘋果西芹沙律,又幾特別🤩✨日本刺身帶子雙色麵 - 雙色麵好吸睛,帶子好大隻煎得有水準,裡面半透明,鮮味十足👍🏻個汁係我好鍾意嘅明太子汁,夠晒creamy惹味🤤✨Versace on the Floor - 呢杯cocktail有d似沙冰感覺,飲到士多啤梨同紅莓碎,莓味濃郁,好易入口好啱女仔飲🍹 ✨Made of Gold - 呢杯mocktail好有驚喜,面頭有兩粒燒過嘅棉花糖,入口已半溶超正,飲品味道係伯爵朱古力,唔太甜而帶有微甘,值得推介😻