2023-11-24
💖琥珀核桃小魚乾🤍🧡呢個小菜有琥珀核核再加小魚乾,好有豐富既口感同獨特既風味,琥珀核桃有濃郁既堅果香氣,令到整個味道都好有質感,小魚乾就帶有鹹味既魚香,經過烘烤後更可口🧡💖上刺身盛🤍🧡裡面係有五種不同刺身,每一啖都食到滿滿既刺身風味,其中蝦既肉質鮮嫩,仲有魚腩部位,帶有豐富脂肪同油香,好滑好嫩🧡🤍海膽三文魚子配時令生蠔💖🩷試過呢款小食,有海膽、三文魚籽、生蠔,生蠔中既肉好肥美,帶有鹹鹹海水味同肥美既生蠔肉質,海膽既奶油口感,仲有三文魚籽鹹香味襯托,多重口味多重口感,好高質既配合🩷🤍日本A4十勝和牛厚燒💖💛點少得推介呢一份和牛厚燒,佢有薄燒厚燒,個人覺得厚燒既口感就會明顯D,肉質豐富,係一道精心烹調既和牛,食一啖已經有好多汁,再加上和牛既味道,食幾下已經溶了,非常好食🧡
🧡呢個小菜有琥珀核核再加小魚乾,好有豐富既口感同獨特既風味,琥珀核桃有濃郁既堅果香氣,令到整個味道都好有質感,小魚乾就帶有鹹味既魚香,經過烘烤後更可口🧡 💖上 刺身盛🤍
🧡裡面係有五種不同刺身,每一啖都食到滿滿既刺身風味,其中蝦既肉質鮮嫩,仲有魚腩部位,帶有豐富脂肪同油香,好滑好嫩🧡 🤍海膽三文魚子配時令生蠔💖
🩷試過呢款小食,有海膽、三文魚籽、生蠔,生蠔中既肉好肥美,帶有鹹鹹海水味同肥美既生蠔肉質,海膽既奶油口感,仲有三文魚籽鹹香味襯托,多重口味多重口感,好高質既配合🩷 🤍日本A4十勝和牛厚燒💖