2022-06-11 1695 瀏覽
🍜喜歡越南粉嗎?我就好鍾意食越南粉喇😍一碗熱辣辣加埋九層塔香味嘅越南粉🔥再擠啲青檸汁落去🍋然後再「呷」一啖用新鮮牛骨餚出嚟嘅牛骨湯🐂加埋我最❤嘅金邊粉🍜感覺好幸福呢🥰Fuhn平日都咁多人嚟幫襯👩🏻‍🦱👨🧑🏻👩🧑🏻‍🦱👨‍🦱👩‍🦰呢碗外表簡簡單單嘅越南粉🍜真係臥虎藏龍✅🐂火車牛魔粉 $128:出去食越南河粉最鍾意樣樣都好,如果你同我一樣咁你就要揀呢個火車牛魔粉喇,裏面🈶️安格斯牛、牛坑腩、手打牛丸、牛筋片、牛腩邊同埋牛柏葉❤最牛🐃全部都係🐂🥳特別鍾意佢哋嘅「安格斯牛」🐂味道夠曬新鮮👍同埋佢個「手打牛丸」夠晒彈牙🥳大滿足✅🐃牛坑腩湯粉 $75:呢個牛坑腩炆完🈶️口感🔥軟硬度適中👍林得來亦都仲有咬口🥳而且份量仲好多❤️抵食之選👍🍢小食拼盤 $108:▪️蒜蓉牛油雞翼:即叫即炸🔥超濃嘅牛油味🧈加埋雞翼🐤好味到小朋友都會嗌encore👧🏻▪️手打蝦餅:食得出係手打🤲因為真係特別彈牙👍而且蝦餅中間仲有一隻「好大隻嘅蝦」添🦐超正呀🥳▪️越南春卷:春卷皮炸到脆卜卜🔥裏面仲有好多餡👍👍🥑牛油果奶昔 $52:最近愛上咗牛油果奶昔🧋真材實料👍夠杰味道好真實❤唔會係假甜👍大人小朋友都會鍾意呀😍🚩Fûhn 📍銅鑼灣駱克道4

🍢小食拼盤 $108:

▪️越南春卷:春卷皮炸到脆卜卜🔥裏面仲有好多餡👍👍

🚩Fûhn

📍銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 1樓
  • 三上小食拼盤
  • 牛坑腩湯河