2023-10-01 15 瀏覽
好耐冇去食居酒屋🏮揾間近近地又可以同朋友坐低慢慢食慢慢傾吓心事,成個氣氛都勁舒服😌見網上都幾多人推薦下,試完真係吾錯,又近地鐵站🚉真係幾正下😊🌟拖羅蓉脆脆餅 $78呢個脆脆餅上面嘅拖羅真係好足料,一咬落去好脆,上面嘅拖羅食落去好滑🍘好香口,仲有啲炸蔥嘅配搭真係好正,值得一試🌟精選火灸壽司拼盤 $208每種壽司都吾同,全部都係用左火灸形式去整,食落去超香口,啲壽司🍣食落去入口即溶,又好新鮮,而且個擺盤都好靚,打卡真係一流🌟野菜天婦羅 $78呢個天婦羅有好多吾同嘅蔬菜,有蕃薯🍠南瓜🎃粟米筍🌽冬菇🍄個炸粉仲要一啲都吾厚,食落去好脆,好鮮甜🌟厚燒牛舌心 $118佢食落去係好爽口,一啲都吾淋身,而且又冇用太多嘅調味料去腌制,牛味好濃厚🥩好有嚼口,正😄🌟免治雞肉棒 $38個雞肉棒一食落去已經好香口,再點咪個蛋黃一齊食會更加滑啲🥚燒到岩岩好,又有少少甜甜地嘅感覺都好正🐥

🌟拖羅蓉脆脆餅 $78

🌟精選火灸壽司拼盤 $208