2019-07-31 56 瀏覽
是日同男友到旺角買Hard disc ,男友提意食個放題,就揀左瓊華中心姐姐介紹既呢間「至尊滿屋日式放題」!$238一位,不太貴就試試看!食物都幾多選擇既!刺身、燒物、沙律、甜品及雪糕🍦也有呢!🔸刺身刺是必選之物,我們點了帶子、甜蝦、希靈魚、吞拿魚、鮑片及蟹捧!每款都幾鮮甜,特別係個人最愛希靈魚和帶子夠肥美,不錯👍🏻🔸海膽迷你手卷海膽鮮甜有紫菜夾住唔會太膩。🔸壽司Order了幾款sushi,個人特別喜愛吃鰻魚壽司,鰻魚加醬汁是甜甜的,飯與鰻魚中間加左秘製醬,好食!🔸花膠花膠紋得腍身幾入味,大大份花膠😋補補骨膠原!🔸芝士焗蠔芝士洋蔥味好濃又香幾野味,蠔夠新鮮又大粒,不錯👍🏻🔸蜜糖芝士焗雞翼雞翼加了芝麻焗得又香又脆,雞翼入面釀著熱騰騰芝士蓉,野味又香口。🔸雪糕🍦點了我們最愛 movenpick 士多啤梨味😋放題幾抵食而食物都幾有水準,下次會再幫襯!

🔸刺身

🔸海膽迷你手卷
海膽鮮甜有紫菜夾住唔會太膩。

🔸壽司

🔸花膠
花膠紋得腍身幾入味,大大份花膠😋補補骨膠原!

🔸芝士焗蠔
芝士洋蔥味好濃又香幾野味,蠔夠新鮮又大粒,不錯👍🏻

🔸蜜糖芝士焗雞翼

🔸雪糕🍦
點了我們最愛 movenpick 士多啤梨味😋

放題幾抵食而食物都幾有水準,下次會再幫襯!

2019-07-30
5 分鐘 (堂食)
  • 雪糕
  • 迷你手卷