之前聽媽咪話想試麻布茶房 今晚就兩母女去撐枱腳😆💞我地叫左兩個餐 介紹下先😆-------⭐蒲燒鰻魚飯定食配甜品($102)呢個飯好香 鰻魚份量都多 照燒汁覆蓋每粒飯😆唔會乾 啖啖都好滿足!!另外個餐仲有麵豉湯同埋前菜 味道正常😀另外甜品都好吸引 有宇治抹茶蕃薯燒雪糕 ,紅豆白玉,牛乳忌廉粟米湯😆雪糕好軟滑 白玉煙韌,好好食😍😍-------⭐茶房風雞肉火鍋定食配朱古力香蕉聖代($79)火鍋好足料😍件件雞肉都大大舊,仲有好多配料 有娃娃菜 金菇 冬菇 豆腐 獅子狗 鳴門卷 龍蝦丸 蟹柳 超級豐富😍😍😍跟餐仲有白飯👍夠晒飽!另外仲有甜品朱古力香蕉聖代 勁大杯而且賣相吸睛😍雪糕香滑 啖啖滿足😄食完真係好飽!😂-------總括黎講我覺得呢餐好抵食!😍食物質素唔錯 而且仲有靚靚甜品食 依家火鍋套餐做緊特價 大家不妨去試下呀😸❤其實我仲有好多甜品想試呢哈哈😂-------評分(10分滿分)味道:8賣相:8性價比:9回頭率:8-------餐廳資料名稱:麻布茶房地址:九龍灣牛頭角道77號淘大商場一期地下G114-G115號鋪前往方法:九龍灣站B出口
-------
⭐蒲燒鰻魚飯定食配甜品($102)
-------
⭐茶房風雞肉火鍋定食配朱古力香蕉聖代($79)
-------
評分(10分滿分)
味道:8
賣相:8