(非會員)
2006-11-12 9 瀏覽
今日,諗住放假想搵間新鮮d既野試下,睇到呢個網頁d食評,講到呢間野唔錯,所以就同埋我男朋友來試下.去到覺得d環境ok,跟住個帶住員就帶左我地坐露天個度.我地其實得兩個人,但佢地比左張大枱我地坐,叫我地暫時坐住先.呢句"暫時坐住先"我地個時都仲未明白.點知當我地食食下,個waiter走過黎同我地講叫我地換張細枱,話有客人等緊我地張枱. 有無搞錯呀!!!!!我地食緊野叫我地換枱,既然無枱咪叫佢地等囉,家陣得佢地係客人,我地唔係客人呀!既然係咁又做咩比張大枱我地先?換黎換去貪過癮呀?究竟知唔知咩叫禮貌架?我相信任何人都唔鐘意食緊飯時比人打擾囉!我地初時都係諗住想有個靜d同靚d既環境食飯姐,但係佢令到我地好失望囉.仲有,d冷氣勁到好似o係北極,搞到d野食唔駛一分鐘即刻凍哂,叫人點食喎. 本來,我覺得d食物都ok既,只係價錢高左少少,同埋我叫個杯cocktail d 味淡左d,不過因為個鋪頭名係我個星座,所以都諗住比高分d.但係發生d咁既事真係好唔得囉.如果間鋪頭既服務態度唔好,就算d野幾好食都無用啦.我諗我唔會再去.因為我好肯定有好過佢既cafe等緊我地去,無必要委

本來,我覺得d食物都ok既,只係價錢高左少少,同埋我叫個杯cocktail d 味淡左d,不過因為個鋪頭名係我個星座,所以都諗住比高分d.但係發生d咁既事真係好唔得囉.如果間鋪頭既服務態度唔好,就算d野幾好食都無用啦.我諗我唔會再去.因為我好肯定有好過佢既cafe等緊我地去,無必要委屈自己!