尋晚入左屯門,揾家姐吃飯。話說姐夫以前係九巴度做,所以會係個頭逛開,家姐誠意推介喱間大排檔。我哋係屯門站A出口出行大概7-8分鐘就到!環境好大排檔feel,地方夠大,有幾間冷氣房,怕熱嘅人都唔駛驚。。我哋有大有細緊係坐冷氣房啦~啲伙記好好招呼,我哋一坐低會主動介紹有咩好食,推介左啲小菜俾我哋 啤酒唔貴!籠仔海鮮炒飯,喱個飯都好大兜,可以6碗飯,啲飯又唔乾,啲蒜蓉汁滲入啲飯度,而啲炒飯吸收哂啲汁,嘩,真係超正,喱個籠仔海鮮飯不可不試。其實本身今日好想食黃金蝦先去大排檔食飯,黃金蝦好香好食,份量又多,啖啖咸蛋味,送啤酒一流!喱個蝦醬炒牛肉通,我見枱枱都叫喱碟菜,我緊係要跟啦,嘩嘩嘩...真係無得彈,真心第一次食到咁好食嘅通菜。雖然係重口味左啲,但好夠火候!喱個係黑椒茄子牛柳煲,我一見到喱個小菜就話即刻要order,我覺得應該食好正,因為煲入面兩樣嘢都係我嘅愛吃~~店員又服務好,啤酒妹會成日主動倒酒,店員見你食到咁上下又會幫你換碟,服務都不錯。喱間""建榮""真心好食夾大件~每碟小菜都大大碟,埋單五大碟小菜連啤酒都係500咋!!真係物有所值
我哋係屯門站A出口出行大概7-8分鐘就到!

啤酒唔貴!
籠仔海鮮蒸飯